100% natuurlijk

Natuurlijke voeding

Om hoogwaardige en goede voeding te kunnen maken, zijn er kwalitatief goede grondstoffen nodig. SANIMED wordt gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. In onze brokjes vindt u geen kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen.

We gebruiken grondstoffen waarvan de herkomst uitvoerig gecontroleerd en volledig te traceren is. Grondstoffen worden alleen ingekocht bij gecertificeerde leveranciers. Kwaliteit en veiligheid zijn hierdoor gegarandeerd, nog voordat de grondstoffen geleverd worden.

Ontwikkeling

Voor onze voeding gebruiken we eigen recepten die door onze afdeling Research & Development, onder leiding van Prof. Dr. Ir. Anton Beynen, ontwikkeld zijn. Elk recept bevat de optimale samenstelling en is afgestemd op iedere levensfase of specifieke behoefte van honden en katten.

Omdat we uitsluitend met 100% natuurlijke ingrediënten werken, kan de kleur of vorm van de brokjes iets afwijken. Natuurlijke producten blijven natuurlijke producten. Soms is een levering van grondstoffen iets lichter en de andere keer iets donkerder. Dit verschil is dan terug te zien in de kleur van het brokje.