100% natuurlijk

SANIMED natuurlijke voeding

Om hoogwaardige en goede voeding te kunnen maken, heb je kwalitatief goede grondstoffen nodig. SANIMED wordt gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. In onze brokjes vindt u geen kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen.

We gebruiken grondstoffen waarvan de herkomst uitvoerig gecontroleerd en volledig te traceren is. Grondstoffen worden alleen ingekocht bij gecertificeerde leveranciers. Kwaliteit en veiligheid zijn hierdoor gegarandeerd, nog voordat de grondstoffen geleverd worden.

Voor onze brokjes gebruiken we eigen recepten die intern, door de afdeling Research & Development onder leiding van Prof. Dr. Ir. Anton Beynen, ontwikkeld zijn. Elk recept bevat de optimale samenstelling en is afgestemd op iedere levensfase of specifieke behoefte van honden en katten.

Omdat we uitsluitend met 100% natuurlijke ingrediënten werken, kan de kleur of soms de vorm van de brokjes wel eens verschillen met een vorige productie. Natuurlijke producten blijven natuurlijke producten en soms is een levering van grondstoffen iets lichter en de andere keer iets donkerder. Dat verschil is dan terug te zien in de kleur van het brokje.

Hieronder zijn u enkele ingrediënten uitgelicht. U leest meer over de werking van deze ingrediënten en redenen om deze grondstoffen in voeding te gebruiken.

 

Natuurlijke ingrediënten SANIMED