Rutger Reurings - Sterkliniek Nijmegen

“Wij zijn erg tevreden met SANIMED in de praktijk, een kwalitatief goede ‘no-nonsense’ voeding voor een eerlijke prijs. Tevens goede communicatie en uitstekende service!”

Gerda van der Vaart - Dierenartsencombinatie Gorredijk

“Ik adviseer SANIMED aan onze klanten, omdat honden en katten daar gezond van worden! Daarbij vinden ze het erg lekker. En een gezond en vrolijk dier zorgt ook voor een tevreden eigenaar.”

Madelijn de With - Dierenartsenpraktijk Kortenhoef

''Wij zijn zeer tevreden over SANIMED en in het bijzonder het product Skin/Sensitive. Wij zien duidelijke resultaten waarbij de jeuk is verdwenen en de huid rustiger is."

Lennart van Kranenburg - Dierenkliniek Erasmusplein Den Haag

''Ik beveel SANIMED van harte aan omdat het een voeding is met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het is een volledig Nederlands product, ontwikkeld door Prof. Dr. Anton Beijnen waar ik als Diergeneeskunde student nog les van heb gehad.''

Eveline Snellen van Vollenhoven - Dierenziekenhuis Veenendaal

''Met het openen van mijn nieuwe kliniek heb ik besloten over te stappen naar de voedingslijn van SANIMED. Ik kan dit iedereen aanraden! Mijn eigen dieren smullen van de SANIMED Intestinal en de worsten. Ook eigenaren zijn zeer positief over resultaten en de prijs.''

Natasja van den Berg - Dierenartsenpraktijk Gieten

''Wij zijn erg tevreden over SANIMED. Het is erg smakelijke voeding zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. We hebben goede resultaten, onze patiënten zijn tevreden en de baasjes zijn blij met deze betaalbare voeding.''

Wouter Kranenbarg - Dierenkliniek De Laan

“Onze klanten en ik zijn erg tevreden met SANIMED. Goede resultaten en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Gezonde honden en blije eigenaren, dat is waar we het voor doen!”

Leo van Merwijk - Dierenkliniek de Bata4en

“SANIMED voeding komt voort uit een gedegen studie en achtergrond. De voeding werkt goed en heeft een gunstige prijs. Om deze redenen beveel ik SANIMED aan aan mijn klanten."