SANIMED HONDENVOEDING

Natuurlijk het beste voor uw hond

Iedere hond is uniek en u kent uw hond het best. Daarom is het van groot belang dat u, eventueel samen met uw dierenarts, de juiste voeding voor uw hond kiest. Waar u ook voor kiest, u weet zeker: uw hond geniet van SANIMED.

Producten

De hondenvoeding van SANIMED is altijd 100% natuurlijk

Om hoogwaardige en goede voeding te kunnen maken, heb je kwalitatief goede grondstoffen nodig. SANIMED wordt gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. In onze brokjes vindt u geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

We gebruiken grondstoffen waarvan de herkomst uitvoerig gecontroleerd en volledig te traceren is. Grondstoffen worden enkel ingekocht bij gecertificeerde leveranciers. Kwaliteit en veiligheid zijn hierdoor gegarandeerd, nog voordat de grondstoffen geleverd worden.

Lees wat dierenartsen van SANIMED vinden

Natasja van den Berg - Dierenartsenpraktijk Gieten

''Wij zijn erg tevreden over SANIMED. Het is erg smakelijke voeding zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. We hebben goede resultaten, onze patiënten zijn tevreden en de baasjes zijn blij met deze betaalbare voeding.''

Gerda van der Vaart - Dierenartsencombinatie Gorredijk

“Ik adviseer SANIMED aan onze klanten, omdat honden en katten daar gezond van worden! Daarbij vinden ze het erg lekker. En een gezond en vrolijk dier zorgt ook voor een tevreden eigenaar.”