SANIMED KATTENVOEDING

Natuurlijk het beste voor uw kat

Iedere kat is uniek, daarom is het belangrijk om de juiste voeding te kiezen afgestemd op de behoefte van uw kat. SANIMED biedt preventieve voeding om gezond te blijven en curatieve voeding om gezond te worden.

Producten

De kattenvoeding van
SANIMED is altijd volledig 100% natuurlijk

Om hoogwaardige en goede voeding te kunnen maken, heb je kwalitatief goede grondstoffen nodig. SANIMED wordt gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. In onze brokjes vindt u geen kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen.

We gebruiken grondstoffen waarvan de herkomst uitvoerig gecontroleerd en volledig te traceren is. Grondstoffen worden enkel ingekocht bij gecertificeerde leveranciers. Kwaliteit en veiligheid zijn hierdoor gegarandeerd, nog voordat de grondstoffen geleverd worden.

Lees wat dierenartsen van SANIMED vinden

Leo van Merwijk - Dierenkliniek de Bata4en

“SANIMED voeding komt voort uit een gedegen studie en achtergrond. De voeding werkt goed en heeft een gunstige prijs. Om deze redenen beveel ik SANIMED aan aan mijn klanten."

Wouter Kranenbarg - Dierenkliniek De Laan

“Onze klanten en ik zijn erg tevreden met SANIMED. Goede resultaten en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Gezonde honden en blije eigenaren, dat is waar we het voor doen!”