SANIMED mijlpaalpakketten

Vier belangrijke mijlpalen met SANIMED

Bij SANIMED begrijpen we hoe belangrijk het is om de mijlpalen in het leven van een hond of kat te vieren. Daarom bieden we speciale mijlpaalpakketten aan die u kunt meegeven aan de eigenaren tijdens deze bijzondere momenten.

Wanneer geeft u de SANIMED mijlpaalpakketten mee?

SANIMED Puppy- en Kittenpakketjes:
Deze pakketten zijn perfect om mee te geven bij de eerste inenting van een puppy of kitten. Ze bevatten alles wat nieuwe eigenaren nodig hebben om hun huisdier een goede start te geven.

SANIMED Adult Hond en Adult Kat pakketten:
De pakketten voor volwassen honden en katten zijn ideaal voor meegeven na castratie of sterilisatie, of wanneer het huisdier de volwassen leeftijd bereikt. Hiermee helpt u eigenaren om de overgang naar volwassen voeding en verzorging soepel te laten verlopen.

Wat zit er in de pakketten?

SANIMED Puppypakket

2 x 125 gram SANIMED Puppy voeding
Maatbeker
Puppyboekje
Productfolder Puppy
Cashback bon
Clicker

 

SANIMED Kittenpakket

2 x 125 gram SANIMED Kitten voeding
Maatbeker
Kittenboekje
Productfolder Kitten
Cashback bon
Muisje

 

SANIMED Adult Hond pakket

2 x 125 gram SANIMED Adult voeding
Maatbeker
Productfolder Adult
Cashback bon
Clicker

 

SANIMED Adult Kat pakket

2 x 125 gram SANIMED Adult voeding
Maatbeker
Productfolder Adult
Cashback bon
Muisje

Hoe kunt u deze pakketten aanvragen?

Deze pakketten zijn gratis beschikbaar voor dierenartspraktijken. U kunt ze eenvoudig bestellen via onze webshop webshop.vobra.nl of contact opnemen met uw SANIMED accountmanager. Zorg ervoor dat u voldoende pakketten in huis hebt om elke mijlpaal te vieren.

Maak elke mijlpaal speciaal!

Met de SANIMED mijlpaalpakketten geeft u eigenaren niet alleen handige producten, maar ook het gevoel dat u meeleeft met de belangrijke momenten in het leven van hun huisdier. Bestel vandaag nog en help uw patiƫnten om hun viervoeters de beste zorg te geven!