SANIMED Veterinary Nutrition

SANIMED natuurlijk goed

SANIMED is 100% natuurlijk, bevat de beste ingrediënten, is bewezen effectief en is bovendien verrassend voordelig.

Bekijk onze producten

Waarom SANIMED?

Natuurlijk goed
SANIMED maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Onze brokken worden gemaakt zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk en natuurlijk goed!

Verrassend voordelig
Onze productie- en distributielijnen zijn kort en ons marketingbudget houden we beperkt. Daarmee kunnen we onze prijzen zeer concurrerend houden.

Bewezen effectief/wetenschappelijk onderbouwd
De samenstelling van ieder SANIMED berust op wetenschappelijke onderbouwing, onderzoek en continue monitoring. Dat maakt SANIMED producten bewezen effectief.

Nederlands product
SANIMED honden- en kattenvoeding wordt gemaakt in onze eigen Nederlandse fabriek in Veghel waar ook onze onderzoeksafdeling gevestigd is. Hierdoor hebben we continu goed zicht op de kwaliteit van onze producten.

Ontdek onze geschiedenis

We nemen u graag mee in het verhaal achter de producent van SANIMED, Vobra Special Petfoods. Vobra Special Petfoods vindt haar oorsprong in 1932. Lees hier meer over onze geschiedenis.

 

Geschiedenis

Het productieproces

SANIMED honden- en kattenbrokjes worden gemaakt in onze Nederlandse fabriek in Veghel, waar ook onze onderzoeksafdeling gevestigd is. Hierdoor hebben we goed zicht op de kwaliteit van onze producten. Wilt u meer weten over het productieproces? Wij leggen het uit in 7 stappen.

Productieproces
Eveline Snellen van Vollenhoven - Dierenziekenhuis Veenendaal

''Met het openen van mijn nieuwe kliniek heb ik besloten over te stappen naar de voedingslijn van SANIMED. Ik kan dit iedereen aanraden! Mijn eigen dieren smullen van de SANIMED Intestinal en de worsten. Ook eigenaren zijn zeer positief over resultaten en de prijs.''

Lennart van Kranenburg - Dierenkliniek Erasmusplein Den Haag

''Ik beveel SANIMED van harte aan omdat het een voeding is met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het is een volledig Nederlands product, ontwikkeld door Prof. Dr. Anton Beijnen waar ik als Diergeneeskunde student nog les van heb gehad.''