SANIMED Veterinary Nutrition

Een gezond leven begint met goede voeding

SANIMED is 100% natuurlijk, bevat hoogwaardige ingrediënten, is bewezen effectief en bovendien verrassend voordelig.

Bekijk onze producten

Waarom SANIMED?

100% natuurlijk
SANIMED maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Onze brokken worden gemaakt zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk en natuurlijk goed!

Eerlijke prijs
Met SANIMED haalt u hoogwaardige voeding in huis voor uw hond of kat, tegen een eerlijke prijs.

Bewezen effectief
De samenstelling van ieder SANIMED product berust op wetenschappelijke onderbouwing, onderzoek en continue monitoring. Dit maakt SANIMED producten bewezen effectief.

Nederlands product
SANIMED honden- en kattenvoeding wordt gemaakt in onze eigen Nederlandse fabriek in Veghel waar ook onze onderzoeksafdeling gevestigd is. Hierdoor hebben we continu zicht op de kwaliteit van onze producten.

Ontdek onze geschiedenis

We nemen u graag mee in het verhaal van Vobra Special Petfoods, de producent van SANIMED. Vobra Special Petfoods is gevestigd in Veghel en vindt haar oorsprong in 1932.

 

Geschiedenis

Het productieproces

SANIMED honden- en kattenbrokjes worden gemaakt in onze Nederlandse fabriek in Veghel, waar ook onze onderzoeksafdeling gevestigd is. Hierdoor hebben we goed zicht op de kwaliteit van onze producten. Wilt u meer weten over het productieproces? Wij leggen het uit in 7 stappen.

Productieproces

Lees wat dierenartsen van SANIMED vinden

Eveline Snellen van Vollenhoven - Dierenziekenhuis Veenendaal

''Met het openen van mijn nieuwe kliniek heb ik besloten over te stappen naar de voedingslijn van SANIMED. Ik kan dit iedereen aanraden! Mijn eigen dieren smullen van de SANIMED Intestinal en de worsten. Ook eigenaren zijn zeer positief over resultaten en de prijs.''

Lennart van Kranenburg - Dierenkliniek Erasmusplein Den Haag

''Ik beveel SANIMED van harte aan omdat het een voeding is met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het is een volledig Nederlands product, ontwikkeld door Prof. Dr. Anton Beijnen waar ik als Diergeneeskunde student nog les van heb gehad.''